Loading the player...

INEZ - OMW W/ RAPTOP ????????????

Dami

1 month ago

 • Elke zondag kunnen jullie genieten van een aflevering van OMW W/ RAPTOP. Hiervoor nodigen wij vrouwelijke artiesten van Nederland uit voor een autoritje met onze host Ouassima Tajmout. Zij zullen onuitgebracht muziek testen in de dikke Raptop merries van Car Driver Deals. De eindbestemming van deze autorit? Een fan bezoeken voor een meet & greet en cadeautjes! Er zijn nu dan geen live shows, maar zo kunnen de artiesten onuitgebracht muziek testen en de fans hebben de mogelijkheid om hun lievelingsartiest te ontmoeten!
  Deze week bij OMW W/. RAPTOP, de Nederlands-Marokkaanse zangeres Inez. Met haar diepe, warme stem laat ze haar muziek sterk beïnvloeden door haar Marokkaanse roots. Ze maakt deel uit van een kleine, doch sterke voorhoede van jonge Nederlands-Marokkaanse zangeressen die hun afkomst eer aan doen, een inspiratie vormen en een brug slaan voor vele duizenden jongeren, maar ook ouderen in Nederland. Echter is Inez haar bekendheid niet beperkt tot de Nederlandse landsgrenzen want ook daarbuiten bereikt zij talloze mensen die zij inmiddels fans mag noemen.
  Haar grootste succes boekte Inez recentelijk met haar versie van ‘Menak Wla Meni’ (Van Jou, Niet Van Mij) die al meer dan twaalf miljoen keer werd bekeken op Youtube. En daar bleef het niet bij, met ‘My Love’ scoorde ze haar tweede grote hit. ‘My Love’ is ondertussen al meer dan 39 miljoen keer gestreamd op Spotify en ook de videoclip is inmiddels ruim. 40 miljoen keren bekeken. Ongekende cijfers! na al dit succes blijft de zangeres niet stilzitten. Onlangs dropte ze haar nieuwste tune 'Als ik thuiskom', die inmiddels al over de 200.000 streams heeft op Spotify.
  Laat in de comments weten wat je van deze aflevering vindt en welke vrouwelijke artiest jij graag wil zien in de volgende aflevering!
  Powered By: Car Driver Deals
  Camera/edit: Dutch Media Works
  Music: Appie ‘Apster’ Ben & Tim Benjamin Smulders
  Host: Ouassima Tajmout
  Special thanks: Taarti – East Vision Media – Akash Ganput

  Category : Music Videoclip

  #inez#omw#w#raptop#????????????

arrow_drop_up
UA-24318279-2